СЕЧ! Гонзо прави чистка в БФС! Маха Лечков, Костадинов и Касабов

СЕЧ! Гонзо прави чистка в БФС! Маха Лечков, Костадинов и Касабов

Стоп кадър/Гонг.бг

A A+ A++ A

Новият президент на БФС Георги Иванов - Гонзо обяви, че ще прави чистка в съюза, като първо ще освободи двамата вицепрезиденти Йордан Лечков, Емил Костадинов и Михаил Касабов. В предаването "Арена Спорт" по БНТ Иванов разкри как ще започне с плановете си, пише "България днес".

"Знаем, че има големи очаквания към нас и трябва да сме отговорни - заяви Гонзо. - Най-напред ще освободим двамата вицепрезиденти Емил Костадинов и Йордан Лечков. Те са дали много за футбола в България и им благодаря за всичко. Това ще са първите стъпки, които ще направим към администрацията. Ще направим проверка на всички служители, които са с трудови договори, за да видим, кой от тях се е справил през годините. Така ще започнем да изграждаме новата система, която сме предвидили. Някои ще загубят работата си, но трябва да сме внимателни и да не бързаме с назначаването на хора. Първенството е още в разгара си и през юни започваме основното структуриране на футболния съюз."

Президентът на БФС сподели с какви хора желае да работи.

"Трябват ни предимно млади хора с нови идеи, които са гладни за успехи. Така само ще постигнем плановете си. Ако не се получават, аз ще съм най-големият си критик. Искаше ми се да работя с екипа на Бербатов и да имаме един техен представител в изпълкома, защото можеха да допринесат много. Все пак уважавам решението им, както и самите тях."


#Георги Иванов - Гонзо #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници