Костадинов: Бойко Борисов се е договорил с ПП-ДБ да получи главния прокурор

Костадинов: Бойко Борисов се е договорил с ПП-ДБ да получи главния прокурор

фейсбук

A A+ A++ A

ПП-ДБ изпитват панически страх от нови избори, вече са четвърта политическа сила

Бойко Борисов се е договорил с тях да получи главния прокурор.

Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов след консултациите на „Дондуков“ 2, предаде БГНЕС.

С президента спорихме само за референдума, каза още Костадинов и коментира, че по всички други теми, които са обсъждали с Румен Радев на закритите за медиите консултации, са били на една и съща позиция.

България умира и убийците са в Народното събрание. Успешна ротация означава неуспешно развитие за България. Президентът трябва да връчи мандата още утре, заяви Костадинов.

От „Възраждане“ настояват за незабавни предсрочни парламентарни избори, а лидерът им е убеден, че социологическите проучвания на електоралните нагласи определи така: Социологията е точна наука, винаги получаваш това, за което си платил.

Ако се очаква да бъдат почти същите (резултатите – бел. ред.), политическата логика изисква ПП-ДБ вместо да се гърчат като настъпени червеи, да отидат на избори, да изкарат пак същия резултат и да имат по-твърди позиции. За последните 9 месеца ПП-ДБ реабилитираха Бойко Борисов. Нашата информация е, че в момента те са четвърта политическа сила, каза още Костадинов.

Нека да идем на избори, да видим дали пак всичко ще е същото, добави той.

Според Костадинов до коалиционно споразумение ще се стигне, като лидерът на ГЕРБ иска да получи главния прокурор и според него това е договорено между Борисов и ПП-ДБ.

#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници