Костадинов към Фон дер Лайен: Европа не е мирна, намира се на прага на тежък социален взрив

Костадинов към Фон дер Лайен: Европа не е мирна, намира се на прага на тежък социален взрив

фейсбук

A A+ A++ A

Председателката на ЕК си позволи да поосочи българска политическа партия, заедно с германска и френска, като основна заплаха за "мирна и обединена Европа". Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на ЕК, Урсула фон дер Лайен е и политически активно лице, част от ЕНП. Това коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред журналисти.

Няма как да не отбележим няколко факта. Първо – Европа и Европейският съюз са две различни неща. Това нещо много пъти сме го казвали. Очевидно ни то тя, нито в ЕК са разбрали, че ЕС в този си вид представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация. Политиките на ЕС заличават европейската идентичност, народи, дори европейските национални езици, каза лидерът на "Възраждане".

На следващо място – Европа не е мирна. Тресе се от протести, насочени именно към политиката на Урсула фон дер Лаен. Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие. Причнителят на най-големите трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички урсуло подобни политици в еропейските държави, посочи още Костадинов.

На границата на ЕС се води война. ЕС вместо да прави всичко необходимо, за да спре тази война, прави всичко необходимо, за да я разгори. Тази политика на подклаждане на военни конфликти, заплашва мира не само в ЕС, но и в Европа, заплашва мира в света. С тази си политика Урсула фон дер Лайен и нейните друграчета в ЕК заплашват човечеството с Трета световна война. Нейният приятел Макрон говори за изпращане на войски в Украйна. Не го казваме ние от "Възрждане", които уж сме заплаха за мирна и обединена Европа, допълни Костадинов.

#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници