Нинова: Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1

Нинова: Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1

БНТ

A A+ A++ A

Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Противоречията между партньорите в тази коалиция се задълбочават, няма разбирателство по почти никакъв въпрос и това е агония. Агония и за държавата, и за тях, и за българските граждани и изход от това е избори 2 в 1, отново хората да си кажат мнението - това коментира в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"До кога така тая мъка - по всеки въпрос изнудване помежду им, рекетиране, пазарлъци за постове, за порции от властта - всеки път ли ще е така?! Готвят се да сменят регулаторите, да се избира нов ВСС, нов инспекторат към ВСС и ако всеки път в тази агония ще върви държавата, просто няма никакъв смисъл от това", каза Нинова.

Тя не мисли, че има друго резервно управляващо мнозинство в рамките на това Народно събрание и отново потвърди, че избори 2 в 1 е верният изход за държавата.

"Ние няма как да влизаме в такива сглобки - това означава да си зачеркнем усилията в последните 10-на години, в които категорично сме заявили, че сме против подобно задкулисие, паралелни договорки по кабинети, по SS-клубове и т.н. Ние се борим 10 години срещу това и сега накрая да се предадем - просто няма как да стане", каза още лидерът на БСП.

# Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници