Българка успя да измами американец с близо 45 000 лeва

Българка успя да измами американец с близо 45 000 лeва

pixabay

A A+ A++ A

Българка успя да измами 61-годишен американец с голяма сума пари, съобщиха от полицията. Двамата са имали връзка от разстояние и той ѝ е предложил да се омъжи за него.

Мъжът е пристигнал в България, след като се усъмнил, че е въведен в заблуда. Разказал, че в края на миналата година се е запознал с жена в интернет сайт.

Започнали комуникация, като след известно време тя се е прехвърлила в мобилно приложение за видео и аудио разговори. Жената му е разказала, че живее бедно на село, че се грижи за своя близка, че не разполага с парични средства.

Мъжът се е умилостивил, решил да ѝ помогне, изпратил парична сума, след това направил още един превод. Предложил ѝ да се омъжи за него, предаде dariknews.bg.

Тя се е съгласила и са се разбрали да се срещнат в съседна държава. Получил е обаждане, че на летището са я задържали и за да я освободят са необходими още пари. Той отново ѝ изпратил, а след известно време комуникацията между тях спряла. Притеснен, че нещо се е случило, е тръгнал да я търси. Пристигнал е в Районното управление в Нови пазар, тъй като преди време тя му е казала, че е от този край. В разговора си с униформените е споделил, че е превел близо 45 000 лева.

#българка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници