"Малка бъбрива Шехерезада": Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов ОБЗОР

"Малка бъбрива Шехерезада": Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов ОБЗОР

БТА

A A+ A++ A

Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов, след като преди ден двамата започнаха словесна битка заради меморандума на ПП-ДБ.

От кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПС нарече Христо Иванов „малка бъбрива Шехерезада”.

По думите на Пеевски именно Иванов тласкал държавата към избори.

Съпредседателят на ДБ не замълча. Според него агресията на Пеевски се дължала на факта, че не можел да има 100% контрол над назначенията.

„Този пасквил, „мунмурандум” както го нарекоха, е написан от Христо Иванов. Другите му се подведоха, изложиха се. Видяха, че това нещо е, за да се глътне държавата. Просто моят приятел Христо обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави. Като гледам, всички танцуват около малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда”, заяви Делян Пеевски, цитиран от NOVA.

„Технологията на това, което г-н Пеевски прави, е проста. Той се опитва да въвлече всички в един отвратителен кален скандал, по логиката, че „пачавра леке не хваща”. Него не го притеснява да участва в подобно нещо. Цитира някакви измислици, с което да ни кара да отговаряме на тях. Това, разбира се, ще въвлече всички и ще направи невъзможно продължаването на управлението. Той го прави, защото не може да приеме, че трябва да има ясна договорка за това как ще се носи отговорност за разпределението”, каза от своя страна Христо Иванов.

#Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници