Тошко Йорданов: ПП са лаладжии, да се мажат с кафе и да се облизват с ДПС

Тошко Йорданов: ПП са лаладжии, да се мажат с кафе и да се облизват с ДПС

7/8

A A+ A++ A

ПП са група лаладжии и лицемери, които са в сглобка с ГЕРБ. Парламентарната ни група гласува така, както е правилно. Това заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ пред медиите.

“Човек, който е седял в скута на Делян Пеевски и е пил мазно турско кафе, да говори за нас – същият човек, дето му е седял в скута, говореше, че ние сме малкото ДПС... Бих казал, че той е трети или четвърти тестикул на ДПС. Безпредметно е да ме питате какви глупости говорят от ПП“, коментира той.

По думите му „това са си техни вътрешни сглобкаджийски гадости, които нас не ни интересуват. Да се мажат с кафе, да се облизват. Не ме интересува. Как се нарича мъж, който седи в скута на друг мъж? Нещо с „п“ беше.“

Той не знае какво да очаква от предстоящата ротация в кабинета.

От партията коментираха случая с министъра на електронното управление Александър Йоловски: Това е корупция във висшите етажи на властта оказване на натиск върху действащ министър. Министър Йоловски е бил заплашван. Той е дал показания пред Комисията за противодействие на корупцията. Самият факт, че се слага охрана на действащ министър заради заплахи на лидер на политическа партия, който е в управлението, е достатъчно гадно.“

По думите им прокуратурата е получила сигнал от КПКОНПИ, има сигнал и от съда. "По-интересно ще бъде друго - тъй като мандатоносителят е сочен за извършител на това престъпление - злоупотреба с власт, да видим дали Йоловски ще бъде в предложенията на Кирил Петков за оставане след ротацията."

#Тошко Йорданов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници