Иван Гешев: Мартин Божанов е третокласен измамник, нека направят комисия за Алексей Петров

Иван Гешев: Мартин Божанов е третокласен измамник, нека направят комисия за Алексей Петров

стоп кадър

A A+ A++ A

Бившият главен прокурор Иван Гешев също коментира имената от списъка. Според него той цели да дискредитира определен кръг хора.

Иван Гешев ще съди за клевета правосъдния министър и Емануил Йорданов
Гешев поддаде жалби срещу министъра на правосъдието Атанас Славов и бившия министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Каза, че е предявил иск за 20 000 лв. и по двете дела. Засега няма намерение да съди и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов.

"Този списък, ако е същият, който го виждам по някакви сайтове, най-вероятно някой депутат си го е написал сам, пуснал си го е сам и сега си го чете сам в НС. Като гледам имената, този списък е направен само и единствено да дискредитира определен кръг хора. И аз призовава, след като са толкова обективни и толкова много ги интересува темата Съдебна реформа, въпреки че те съсипаха правосъдието, овладяха го политически и сега е на ниво престъпност от 90-те. Та ги призовавам да направят и комисия за Алексей Петров. Защо не правят ли - защото там не е безопасно. Мартин - Нотарисуа е един треторазряден престъпник и е безопасно да си говорят глупости", заяви Иван Гешев.

#Гешев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници