Тръмп: Ако ме преизберат, ще затворя границите

Тръмп: Ако ме преизберат, ще затворя границите
A A+ A++ A

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да затвори границата, ако бъде преизбран на изборите през ноември 2024 г., защото "никоя държава не може да понесе това".

"Ще затворим границата, защото никоя държава не може да понесе това. Само погледнете какво се случва с нашата страна: тук идват хора от затвори и колонии, от психиатрични болници и приюти за луди. Страната ни се разрушава", заяви Тръмп в интервю за Fox News.

Той беше попитан и за плановете си да реши въпроса с имиграцията, ако спечели изборите. Водещият на Fox News отбеляза, че в момента в САЩ има между 8 и 10 милиона нелегални имигранти.

"Е, ще трябва да депортираме много от тях. Това не е осъществимо. Вижте, тези държави са много умни. Логично е, че те извеждат хора и ги изпращат в кервани към Съединените щати. Те не са само от Южна Америка, това са хора от Африка, от Азия, от целия свят", каза бившият американски президент и добави, че тези държави изпращат онези, които "не им трябват".

Тръмп смята, че не бива да се допускат събитията, случили се преди два дни в Ню Йорк, когато, по думите му, банди нелегални мигранти от Венецуела и Хондурас са пребили полицаи."Аз имах най-сигурната граница в историята на нашата страна. Построих стена с дължина 561 мили и това беше чудесно. Но също така накарах Мексико да ни даде 28 войници безплатно . Сега имаме най-лошата граница вероятно в цялата история на света, отново припомни бившият президент.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници