Нотариуса бил защитен свидетел срещу Пепи Еврото! Оцелял при предишни 2 покушения

Нотариуса бил защитен свидетел срещу Пепи Еврото! Оцелял при предишни 2 покушения
A A+ A++ A

Мартин Божанов-Нотариуса е бил защитен свидетел на прокуратурата срещу бившия следовател Петър Петров, по-известен като Пепи Еврото, съобщава Safenews.bg.

Според източници от МВР, Нотариуса доскоро е имал назначена полицейска охрана. Наскоро обаче гардовете били отзовани, тъй като в МВР смятали, че няма опасност за живота на Божанов.

В същото време стана ясно, че последното нещо, което Божанов е написал във Viber профила си е: „Колкото по-малко знаеш, толкова по-спокойно спиш. А колкото повече знаеш, толкова повече пиеш.“ Той е качил сторито във Viber след последния си сън - на 30-ти срещу 31-ви януари.

На 31 януари се прибрал в дома си в комплекс “Глория палас”. В 19,20 часа паркирал колата си след бариерата. По това време се сменяла охраната. Негов съсед разхождал кучето си из двора. Той чул изстрелите и видял как Божанов пада на земята. Мъжът се уплашил и веднага се прибрал. Твърди, че така и не видял убиеца.

По непотвърдена информация това не бил първи опит за убийството на Божанов. Още през 2008г, след като прави първия си имотен удар, е нападнат. Направен е опит да бъде прострелян в столичния квартал „Фондови жилища“, където е живял към онзи момент. Единственото, което е спасило като по чудо живота му, е грешка на стрелеца и близка стоянка на таксита.

През 2013 година, отново след спорна сделка с имот с лица от ъндърграунда, Божанов пак е атакуван. Случката се разиграва сутринта през летен ден в столичния квартал „Свобода“. Нотариуса, вървейки пеша към автомобила си, е атакуван от 4 лица с маски и тръби.

Те му нанасят толкова тежка телесна травма, че той лежи за лечение четири месеца във ВМА.

#Пепи Еврото

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници