Борисов: Радев да спре да говори като лидер на партия

Борисов: Радев да спре да говори като лидер на партия
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да спре войната между институциите, а президентът да престане да говори като партиен лидер. В първи коментар след размяната на реплики между Румен Радев и председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, Борисов се обяви категорично против идеята за импийчмънт на държавния глава:

"Импийчмънт е абсурдно да се говори, не да се мисли, и обратното, разбира се, за човек, пряко избран от народа, е абсурдно, дори както и е абсурдно този човек, който има цялото доверие на обществото за обединител да говори като партиен лидер и да не харесва до този момент нищо, което се е случило в България, освен служебните правителства".

Пред журналисти в кулоарите на парламента Борисов настоя да получи отговор кой е предлагал на Радев да стане част от сглобката, каквото изявление направи вчера вицепрезидентът Илияна Йотова:

"Тъй като аз не съм отправил такава оферта да попитате лидерите на другите партии от сглобката, кой е отправил такава оферта... Госпожа Йотова надали си го е изсмукала от пръстите".

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници