Слави: Петков върши мръсна работа и бяга гузно и позорно

Слави: Петков върши мръсна работа и бяга гузно и позорно
A A+ A++ A

"Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев в лоби бара на виден столичен хотел. Като видя, че го снимат, Кирил Петков веднага напусна Спас Русев и избяга от масата, без дори да си плати сметката. Българският народ е мъдър и има поговорка, която абсолютно отива и на Кирил Петков, и на ситуацията. Тя гласи: "Гузен, негонен бяга!", написа във Facebook профила си лидерът на ИТН Станислав Трифонов.

"Тоест, ако това беше една логична среща между български политик и голям инвеститор, Кирил Петков нямаше да избяга така позорно. След като бяга така гузно, значи това е скрита среща, която касае скрити неща, които се случват под масата. Това е толкова явно и същевременно толкова скрито за голяма част от българските медии. Визирам трите национални телевизии", продължава Трифонов.

По думите му истината си е истина, а Кирил Петков се е видял със Спас Русев, след това гузно е избягал, защото "върши мръсна работа и никой не може да го скрие".

"Ето аз, например, имам фейсбук профил и свободно говоря, каквото искам, защото свободата на словото е в интернет", завършва Трифонов.явь

#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници