Появи се още един кандидат за президент на БФС

Появи се още един кандидат за президент на БФС

фейсбук

A A+ A++ A

Манол Иванов е петият кандидат за президентския пост в БЪлгарския футболен съюз. Синът на легендата на Левски - Александър Манолов, сам обяви новината в подкаста на Кирил Лулев.

Иванов е роден през 1964 г. в София и е юноша на "сините". Бизнесменът има юридическо образование и в периода 2020 г. до 2021 г. е изпълнителен директор на Нефтохимик.

Досега своите кандидатури за президент на родната централа обявиха Димитър Бербатов, Георги Градев, Христо Крушарски и Илиан Стоянов.

"От днес стартира официално кампанията ми за президент на БФС. Искам всички футболни хора да знаят, че в мое лице ще имат човек, който е диалогичен, прям и човек, който не оставя работата за следващия ден. Ще работя за развитието на всички клубове, подобряване на обстановката по стадионите и най-вече за развитието на младите футболисти и треньори. Скъпи фенове, желанието ми е да отивате с удоволствие със своите деца на стадиона и да подкрепяте любимия отбор и най-вече националите от всички гарнитури, за да им дадем необходимата подкрепа и да може българския футбол да се върне там, където на времето цялата нация ликуваше. Пожелавам успех и позитивна кампания на всички кандидати."

#БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници