Ченчев: Искаме оставката на Тагарев заради опитите му да ни вкара във война

Ченчев: Искаме оставката на Тагарев заради опитите му да ни вкара във война

ФБ/Иван Ченчев

A A+ A++ A

Министър Тагарев отиде на посещение в САЩ, но най-вече имиджово. Кой го е оторизирал да почва разговори? Там поставил въпроси за противокорабна въздушна защита и ракетни комплекси да се разположат в България.Това коментира депутатът от БСП Иван Ченчев пред Би Ти Ви.

По думите му сестрата на един от пленените българи се е обадила на Тагарев и казала да не действа по този начин, защото има опасност за българските граждани.

Искаме оставката заради опитите му да ни вкара в някаква война. "За цялостно творчество" обощи Ченчев причините на БСП да искат оставката на министъра на отбраната.

Ченчев коментира, че БСП отдавна има тези за еврозоната, а днес е станало ясно, че доклад на БНБ няма. "Има различни по вида си форми и доклади. Внесен в НС е работен проект. Една госпожа го е подписала, но е работен проект", обясни Ченчев.

Политическата ни теза е че не сме готови за еврозоната. БНБ трябва да разсее съмненията на гражданина дали ще му стане по-добре в еврозоната. Всеки един народен представител трябва да се информира за плюсове и минуси. Пак няма яснота и спокойствие у българите, не създаваме паника, заяви депутатът.

Има степен на неинформираност, каза още той.


#Иван Ченчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници