Тръмп: Разбирам се прекрасно с Путин

Тръмп: Разбирам се прекрасно с Путин
A A+ A++ A

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, след като спечели първичните избори на Републиканската партия в щата Айова, обеща "много бързо" да разреши войната в Украйна, като изрази увереност, че ще успее да включи президентите на Украйна и Русия, които "познава добре", в диалог, предава "Фокус“.

"Разбирам се прекрасно с Путин. Разбираме се много добре. Това е добре, не е лошо. Ако фалшивите новини станат истински и честни новини, 90% от нашите проблеми в тази страна ще бъдат решени... Ситуацията с Украйна е толкова ужасна... И ние ще я разрешим, ще я решим много бързо“, заяви Тръмп.

Той е уверен, че може да се разбере с руския президент Путин, тъй като според него те имат добри отношения.

Бившият американски лидер изрази увереност, че ще успее да привлече към диалога президентите на Украйна и Русия.

"Познавам президента Путин много добре, познавам Зеленски много добре, мога да го включа, ще разрешим това много бързо", добави той.

Тръмп спечели убедителна победа на първите първични избори за номинацията за президент на Републиканската партия в Айова на 15 януари. Той получи 51% подкрепа от подкрепата на избирателите.

Бившият президент на САЩ по-рано е казвал повече от веднъж, че "има план“ да осигури мир в Украйна в рамките на 24 часа, ако се върне на висшия пост.

През ноември Володимир Зеленски покани Тръмп в Украйна. Но Тръмп отказа, позовавайки се на "конфликт на интереси“ с настоящата администрация на Джо Байдън.

#"Доналд Тръмп" #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници