Тошко на отчет при Слави Трифонов: И к’во праим?! От едната страна Киро и сапунджията Денков, от друга…

Тошко на отчет при Слави Трифонов: И к’во праим?! От едната страна Киро и сапунджията Денков, от друга…
A A+ A++ A

И к’во праим ся? Този въпрос лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов зададе на дясната си ръка Тошко Йорданов в ново ексклузивно видео, което се появи в профила му във Фейсбук.

Двамата направиха разкрития, последващи тези на Корнелия Нинова – че бежанците идват! И оповестиха данни, които са, меко казано, смущаващи, предава Блиц.

9027 човека за 2022 г. и 600 за 2023 г. е поискала Австрия да бъдат върнати на България. Така стават общо 15 000 човека, които управляващите, с анекса, подписан с Австрия на 29 декември 2023 г., задължават страната да приеме.
“Това е официален документ на Европейския съюз. Резултатът от неговата поява е, че става ясно, че те са лъжци”, казва Йорданов, показвайки документа.

“От едната страна имаш Кирил Петков и сапунджията Денков, които казват, че това няма да стане така. От другата имаш Австрия, която твърди обратното”.

Заключението на двамата бе: “Тези политически недоразумения са задължили България да направи това.
И срещу какво? Да минеш летището малко по-бързо (тоест споразумението е за малко по-облекчен режим на паспортна проверка и нищо друго). Защото това не е Шенген. Шенген де факто няма”.

И к’во праим ся?, зададе Слави въпроса на Чернишевски. И нареди на Тошко Йорданов каква да бъде оттук нататък работата на екипа му в парламента: “Няма да им вадите душата с памук. Ще им я вадите с острие или с куки. Защото те трябва да спазват морала и закона. Това е истината. Дай да спрем дотук”.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини правителството в лъжа. Според нея неограничен брой бежанци ще пристигнат в страната ни, за да влезем в Шенген.

#Сави Трифонов #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници