Везенков наниза тройка на Селтикс, но Кингс падна тежко

Везенков наниза тройка на Селтикс, но Кингс падна тежко
A A+ A++ A

Сакраменто Кингс отнесе здрав пердах от Бостън, като загуби със 119:144 в мач от редовния сезон на НБА. „Кралете“ бяха равностойни на своя противник само през първата четвърт, която спечелиха с 41:38. Следващите части обаче Селтикс бе по-добрия отбор и на практика с лекота натрупа преднина от 25 точки, която в дадени периоди стигна и над 30.

Александър Везенков изигра 13:10 минути на паркета, като в този период отбеляза 3 точки и взе 3 борби. Той реализира 1 тройка от 3 опита, които направи в мача.

Той се появи на паркета в последните 2 минути на първата четвърт и остана в петицата за старта на втората част.Той остана в игра до първото прекъсване, а именно тогава реализира и трите си точки.

Най-резултатен за Сакраменто бе ДеАрън Фокс, който реализира 29 точки с 3 борби и 3 асистенции. За Бостън Джейлън Браун и Дерик Уайт реализираха по 28 точки.

С тази победа Бостън продължава да бъде лидер в Източната конференция с 21 успеха и 6 поражения. Сакраменто пък падна до петото място на Запад с 16 победи и 10 поражения.

#НБА #Александър Везенков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници