Нови функции на SkyDrive

Нови функции на SkyDrive
A A+ A++ A

От известно време Microsoft акцентира сериозно върху своята облачна услуга SkyDrive и според официално изявление на компанията само за последните 6 месеца потреблението е нараснало двойно. Наскоро бяха пуснати и нови функционалности, които трябва още да засилят позицията на SkyDrive спрямо конкурентните платформи като Google Drive и Dropbox.

Най-сериозното нововъведение е възможността за селективно синхронизиране на файлове. Най-общо с помощта на тази функция ще можете да избирате кои папки да се синхронизират с всяко от вашите устройства. Това е изключително полезно при таблети и смартфони, които все пак не разполагат с неограничено пространство за съхранение на файлове.

В същото време бе обновена и програмата за достъп до SkyDrive за Android. С нея потребителите, ползващи операционната система на Google, вече ще могат да качват всякакви файлове от своята SD карта в SkyDrive и ще могат да преименуват папки и файлове, които се намират в облака. Засега функцията с търсенето из SkyDrive обаче остава ексклузивна за Windows Phone 8.

http://blogs.windows.com/skydrive/b/skydrive/archive/2012/11/15/skydrive-usage-has-doubled-in-the-last-6-months-now-you-can-select-what-to-sync.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници