ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали съвместното управление между ПП-ДБ/Спаси София и БСП

ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали съвместното управление между ПП-ДБ/Спаси София и БСП

БГНЕС

A A+ A++ A

Тайно, извън прожекторите, без публичност, се водят разговори за съвместно управление между ПП-ДБ/Спаси София и БСП. Алармирахме за разговори между Терзиев и Корнелия Нинова, даже Ивайло Мирчев потвърди. Това заяви Георги Георгиев от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет.

По думите му е направен опит поста на председател да се даде на БСП. "Днес Борис Бонев с огорчение обяви, че това няма да се случи. София е на автопилот. В общинския съвет няма нито един ред с описание, за да вземем ние решение", заяви Георгиев.

"Тежката червена сватба не се случи, уви, женихът изневери малко преди да се случи", коментира той.

Антон Хекимян от групата на ГЕРБ-СДС в СОС заяви, че "Борис Бонев жали по медиите от рано сутрин и се оплаква, че някой е отрязал ръката на МОЧА, ръката, която трябваше да го подкрепи или да създаде нова сглобка".

По думите му в момента се вижда ясно разделение. "Много отчетливо казаха много ясно кои са от него. Той не каза, че ПП-ДБ са от техните", заяви още Хекимян. Според него "Бонев извива ръцете на Терзиев".

"Ала-бала не бива да се прави със Столичния общински съвет, защото София е на автопилот" и посочи, че липсват заместник-кметовете. "В най-важните сфери София е тотално блокирана", коментира Хекимян.

"Заради отрязаната ръка на МОЧА тайният план на ПП-ДБ/Спаси София не могат да бъдат заедно с БСП", изтъкна още Хекимян и призова ПП-ДБ/Спаси София да излязат ясно и да намерят с кого да управляват.

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници