Жените в скандала „Петреъс” били близки с висши военни

Жените в скандала „Петреъс” били близки с висши военни
Визитите в Белия дом на двете жени, замесени в секс скандала, открояват връзките им с висши военни като генералите Петреъс, Джон Алън и други представители на военния елит. Снимка: Интернет
A A+ A++ A

Пола Бродуел и Джил Кели, заради които избухна секс скандалът, при който директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс подаде оставка, не само са поддържали близки връзки с висши военни, но са посещавали Белия дом поотделно и по различни поводи.

Нито една от двете жени не се е срещала с президента Барак Обама при визитите си, заяви пред АП висш служител в Белия дом, цитиран от БТА.

Петреъс подаде оставка миналата седмица, признавайки, че е имал връзка с биографката си Пола Бродуел.

В изслушвания в петък пред конгресни комисии генералът с четири звезди каза, че съжалява за случилото се и че оставката му е свързана единствено с личния му живот, посочва Дарик.

Джил Кели, която разкри връзката на Петреъс с Бродуел, посетила Белия дом през септември и октомври заедно със своята сестра-близначка по покана на служител на средно ниво.

Освен това тя била на обиколка из Белия дом заедно със семейството си в уикенда преди изборите на 6 ноември.

Бродуел присъствала на заседания за политиката към Афганистан и Пакистан в една от сградите на комплекса на Белия дом през 2009 и 2011 г.

Визитите в Белия дом на двете жени, замесени в секс скандала, открояват връзките им с висши военни като генералите Петреъс, Джон Алън и други представители на военния елит, посочва АП.

Служителят в Белия дом, който разказа за посещенията, пожела анонимност, тъй като списъците на посетителите не са публикувани, добавя АП.

#Пола Бродуел #Джил Кели #ЦРУ #Дейвид Петреъс #Белия дом #Барак Обама #Президент на САЩ #Афганистан #Пакистан #Джон Алън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници