Феновете готвят нов национален протест срещу наглеците от БФС

Феновете готвят нов национален протест срещу наглеците от БФС
A A+ A++ A

Започна организацията на нов национален протест срещу ръководството на БФС. Той ще се проведе на 15 март 2024 година. На тази дата трябва да се състои Конгресът за избор на нов президент на футболната централа.

От Facebook страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", която се явява организатор на феновете, дадоха подробности:

„15 март 2024 г.! Да спрем измамата заедно! Търсят се “квестори”, които да следят за правилното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, но президент на БФС все още е Борислав Михайлов. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”.

При последния подобен протест срещу БФС преди квалификацията за Евро 2024 България – Унгария се стигна до сериозни сблъсъци между футболни фенове и полиция. Тогава бяха ангажирани 1600 служителя на реда. Стигна се и до използването на водни оръдия.

#БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници