Тайната за най-вкусната рибена чорба

Тайната за най-вкусната рибена чорба

pixabay

A A+ A++ A

По традиция празникът на Бургас започна с приготвяне на моряшката рибена чорба от готвачи от Военноморската база.

"Особена тайна няма на нашата рибена чорба. Става най-добра, когато е с много видове риба.

Тази година нашата е с четири вида - паламуд, сафрид, скумрия и чернокоп", каза офицер Радостин Йорданов.

Матросите споделят тайните съставки на вкусната рибена чорба, приготвена на 40-годишна полева кухня.

#супа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници