Тайната за най-вкусната рибена чорба
По традиция празникът на Бургас започна с приготвяне на моряшката рибена чорба от готвачи от Военноморската база.
"Особена тайна няма на нашата рибена чорба. Става най-добра, когато е с много видове риба.
Тази година нашата е с четири вида - паламуд, сафрид, скумрия и чернокоп", каза офицер Радостин Йорданов.
Матросите споделят тайните съставки на вкусната рибена чорба, приготвена на 40-годишна полева кухня.
Още по темата:
- » Уют и вкус: Есенна супа с тиква
- » Пиян психопат сготви приятел по чашка на супа, направи и картофена яхния с човешко месо
- » Традиционни рецепти с лапад, набран от градината на баба
Коментирай
Най-четено от
Любопитно
Последно от
Любопитно