Неприятна новина за Сакраменто и разочарование за Александър Везенков

Неприятна новина за Сакраменто и разочарование за Александър Везенков

инстгарам

A A+ A++ A

Българският баскетболен национал Александър Везенков за втори път от началото на сезона остана извън групата на Сакраменто Кингс за мач от НБА. 28-годишното крило е почувствал болки в палеца на лявата ръка и това е причината да не играе при гостуването на Ню Орлийнс Пеликанс.

Неприятната новина за контузията на Везенков беше допълнена от факта, че в негово отсъствие „кралете“ спряха серията си от шест поредни победи, отстъпвайки на „пеликаните“ с 93:129. Харисън Барнс стана най-резултатния играч на Сакраменто в мача, вкарвайки 16 точки. Диарън Фокс добави 14, а Домантас Сабонис направи дабъл-дабъл – 10 точки и 10 борби.

Брендън Инграм се отличи с 31 точки за успеха на домакините от Ню Орлийнс. Зайън Уилямсън наниза 26 точки. Йонас Валачунас се отличи с дабъл-дабъл за Пеликанс – 10 точки и 13 борби.

Загубата смъкна Сакраменто Кингс с една позиция в класирането на Западната Конференция. „Кралете“ вече са пети. Следващият мач на тима е отново гостуване на Ню Орлийнс Пеликанс. Двубоят ще се играе на 23 ноември (четвъртък) от 3:00 часа българско време.

#Александър Везенков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници