СНИМКИ+ВИДЕО Певицата Сибила Серафимова зверски пребита от бившия си: Счупено рамо и сменена тазобедрена става

СНИМКИ+ВИДЕО Певицата Сибила Серафимова зверски пребита от бившия си: Счупено рамо и сменена тазобедрена става
A A+ A++ A

Млатената зверски певица Сибила Серафимова разкри, че е претърпяла кошмарен побой от бившия си приятел преди седмица.

Младата певица е солистка на ню уейв бандата "Виолетов генерал", нашумяла в края на 80-те, като именно нейният създател - певецът и китарист Емил Вълев, алармира в социалните мрежи за жестокия побой, нанесен на неговата солистка.

Тя разказа, че е имала връзка с въпросния мъж преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е агресивен.

Сега я е нападнал в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

"На 6 ноември се прибирах към вкъщи и бях нападната на улицата от моя бивш приятел. Това се случва в София на пресечката между бул. "Дондуков" и ул. "Кракра".

Бяхме заедно на парти за рожден ден, но не заедно като заедно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе", каза Сибила Серафим в сутрешния блок на bTV.

Нападението става около полунощ.

"Побягнах неистово към тъмната улица "Янко Сакъзов". Догони ме.

Казах му да ми върне веднага телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях бясна, да си взема телефона и в този момент получих такъв безумен удар, толкова силен, че излетях", добави тя.

"Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че трябва да извика бърза помощ. Продължаваше да се опитва да ме вдига, да ме дърпа и да ми казва, че съм актриса, която играе.

Хората около мен също успя да ги убеди. Те минаваха. Спираха", посочи певицата.

Когато идва екип на Спешната помощ става ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „Пирогов“. Има и счупено рамо.

Вокалистката на ню уейв бандата "Виолетов генерал" споделя още, че това не е първият път, в който бившият ѝ партньор ѝ посяга.

"Аз се опитах да се предпазя, но ме застигна 10 години по-късно. 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият характер и това, че аз живея живот, в който той не е и няма как да бъде.

Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже", споделя тя.

"Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин", подчерта певицата.

По случая е образувано досъдебно производство.

ГЛЕДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК

#побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници