Кмет на община и компанията му пребиха зверски млада двойка в троянска кръчма след снимки на хоро

Кмет на община и компанията му пребиха зверски млада двойка в троянска кръчма след снимки на хоро
A A+ A++ A

Двойка твърди, че е била пребита от кмета на Община Иваново Георги Миланов. Нападението станало на празненство в хотел в Троян в края на миналата седмица. В него участвала компанията на общинския кмет, твърди потърпевшият Калоян Жечев.

Той е с множество наранявания по главата и тялото, сред които счупен на две места нос и черепно-мозъчни травми. Извадил си е медицинско свидетелство.

Калоян и приятелката му Пламена Спасова били на почивка в Троян. Отседнали в хотела, чието заведение впоследствие посетили. По думите му той решил да заснеме хоро, на което са се хванали кметът и неговите приятели. Боят започнал след направена забележка от страна на кмета, който не искал да бъде сниман. Мъжът решил да снима забавлението в ресторанта и да изпрати клипове на приятели. Не след дълго обаче на масата му дошъл Георги Миланов, за да му направи забележка, разказва потърпевшият.

„Неочаквано ме удари в скулата, без да го провокирам. После дойдоха и други хора от компанията му и ми нанесоха побой”, спомня си пострадалият, който и до днес е със синина под окото.

Това е и първият път, в който Жечев среща кмета на общината. По думите му, съдейки от поздравите във въпросната вечер, обкръжението му в заведението било от общински съветници и кметове.

„Посегнаха и на мен. Когато отидох да ги разтърва, Георги Миланов ме удари с юмрук по главата. Аз паднах и съм загубила съзнание, нямам и спомен”, казва приятелката на Жечев.

Кметът на Община Иваново определи случилото се като „лек инцидент между двама мъже”. По думите му той помолил Калоян да не снима с телефона си, но той продължил. Според Миланов и, по думите му, според много други хора, присъствали в заведението, поведението на пребития мъж било неадекватно през цялата вечер.

„След като помолих и жените от компанията му да не ни снимат, той дойде и ми каза да се разберем като мъже. Аз отидох – има свидетели, а след Калоян дойде и негов приятел. Опита с коляно да ме удари в слабините, но ме уцели в коляното ми, защото е по-нисък”, спомня си кметът на Иваново. Георги Миланов блъснал Калоян Жечев и така започнал боят.

ГЛЕДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК

#Иваново #побой #Троян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници