18-годишният син на Рамзан Кадиров стана зам.-министър в Чечня

18-годишният син на Рамзан Кадиров стана зам.-министър в Чечня
A A+ A++ A

Стана известно за кариерното израстване на най-големия син на Рамзан Кадиров Ахмат. 18-годишното момче стана първият заместник-министър на Чечня за физическо възпитание, спорт и младежка политика.

Информацията беше потвърдена от Магомед Даудов, председател на регионалния парламент.

Още на 9 ноември Рамзан Кадиров говори за новата длъжност на най-големия си син. Но къде точно е назначен Ахмат, ръководителят на Чечня не разкри.

Оказа се, че наследникът на Кадиров вече ще се занимава с развитието на физическото възпитание и спорта в Чечня. Според Даудов синът на ръководителя на Републиката има всички знания и опит.

„Уверен съм, че назначението на този отговорен пост ще спомогне за повишаване нивото и качеството на дейността на министерството в развитието на спорта, реализирането на младежката политика, патриотичното, духовно и морално възпитание на подрастващото поколение“, каза още главата на чеченския парламент.

Ахмат Кадиров е активен спортист. Вече има спечелени турнири по смесени бойни изкуства и бокс. Даудов подчерта, че неговият племенник е "чувствителен" към проблемите, свързани с младежта.

Припомняме, по-рано синовете на Кадиров бяха удостоени с почетна чеченска награда. По-късно Рамзан Кадиров показа видео как синовете му са наградени с „Даймехкан Сий” – най-високият орден на чеченския парламент.

Ахмат, Ели и Адам Кадирови бяха наградени за „активна и ползотворна работа“ в полза на народа на Чечня. А Хамзат Кадиров, племенникът на чеченския лидер, стана Герой на Чеченската република.

#Рамзан Кадиров #Чечня

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници