Рогоносец на 49 е прострелял бившата си жена на 29 в Благоевград

Рогоносец на 49 е прострелял бившата си жена на 29 в Благоевград
A A+ A++ A

Престъпление от ревност е водещата версия, по която работят разследващите, по случая с простреляната в ранния следобед в Благоевград 29-годишна жена. В рамките на по-малко от три часа полицията откри извършителя, който е задържан за 24 часа. Той е от разложкото село Баня и е живял на семейни начала с пострадалата.

Инцидентът е станал малко преди 14:00 часа в парк в благоевградския квартал "Еленово". Между 29-годишната жена и бившия ѝ съпруг възникнал скандал. Малко след това в непосредствена близост до детската площадка в парка се чул изстрел.

Притеклите се на помощ хора видели, че жената е простреляна и веднага подали сигнал на тел. 112. Пострадалата е транспортирана от екип на Спешна помощ до областната болница , където хирурзи са извършили операция. Куршумът не е бил заседнал в тялото на жената. Тя е настанена в отделението по реанимация без опасност за живота.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия извършителят - 49-годишен мъж от село Баня, Разложко, е бил открит и задържан за 24 часа по Закона за МВР. Разследването се води под наблюдението на Окръжната прокуратура - Благоевград.

Престъпление от ревност е водещата засега версия за скандала и последвалата стрелба.

По информация на роднини на пострадалата тя е напуснала мъжа си, с когото живеела в разложкото село Баня, и се е прибрала в Благоевград при бащата на петте си деца.

#Благоевград #данни за престъпление #престъпление

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници