Ваня Григорова: Преборих модела ГЕРБ, но Нинова все още не е разбрала

Ваня Григорова: Преборих модела ГЕРБ, но Нинова все още не е разбрала

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

"На първи тур аз имах повече гласове от кандидата на ГЕРБ. Преборих ГЕРБ, но някак не разбрах, че на "Позитано" са разбрали, че ГЕРБ е преборен и че следващият, който трябваше да се пребори, е следващата част от сглобката", това заяви Ваня Григорова пред България он еър.

Тя отрече да е имала разговори с лидера на ГЕРБ. По думите ѝ тя самата е преборила модела "ГЕРБ", но Нинова все още не е разбрала.

"Ако съм имала разговори и договорки с г-н Борисов, той нямаше да подкрепи г-н Терзиев. Не съм говорила и с г-жа Нинова, тя не е моя тема. Аз не съм партийно лице, аз съм непартиен кандидат. И никога не съм говорила за политически проект по време на кампанията. Ако някой това е чул - да посочи момента. Това, което предстои пред мен, е да се изготви детайлна жалба, която да насочим към съда. Аз и като общински съветник ще защитавам каузите", категорична е Григорова.

Тя призна, че партията ще има собствен кандидат за председател на СОС, като най-вероятно това ще е Иван Таков.

"Имаме няколко приоритета в СОС, със сигурност една от темите ще бъде преустановяването на нощния транспорт в столицата, тъй като няма достатъчно шофьори и автобуси. Ние първо трябва да гарантираме градския транспорт през деня, а после през нощта. Ние няма да сме против, ние сме там в интерес на софиянци", поясни тя.


#Ваня Григорова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници