Тръмп: Байдън ще ни вкара в Трета световна война

Тръмп: Байдън ще ни вкара в Трета световна война

ФБ/Доналд Тръмп

A A+ A++ A

Целият свят беше в мир. Не съм започвал никакви войни. А сега светът е бъркотия и Джо Байдън ще ни вкара в Трета световна война. Това заяви бившият американски президент Доналд Тръмп в интервю за Univision.

„Победихме „Ислямска държава“ за четири седмици. Всички казваха, че ще отнеме четири години и няма да можем да го направим. Имаме невероятна армия. Аз бях първият президент от 71 години, който не е започнал война. Преди три години нямахме проблеми. Нямахме инфлация. Нямахме проблем с Украйна. Нямахме проблем с Израел. Сега обаче всичко е ужасно“, заяви Тръмп.

Той разкритикува остро администрацията на Байдън, която по думите му тика страната и света към световна война. „Имаме некомпетентен лидер на Съединените щати, който дори не може да слезе сам от сцената, не може да намери стълбите, не може да сглоби две изречения“, каза Тръмп.

„Най-голямата заплаха пред света са ядрените оръжия. Заплахата не идва от глобалното затопляне, а от ядреното такова. Това е най-голямата заплаха за всяка една държава“, каза републиканецът, който въпреки делата срещу него е амбициран за нов мандат в Белия дом.


#Доналд Тръпм #Трета световна война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници