Ицо Хазарта: Фейсбук се превърна в нещо като обществена тоалетна от началото на 90-те

Ицо Хазарта: Фейсбук се превърна в нещо като обществена тоалетна от началото на 90-те

бТВ

A A+ A++ A

През последните 18 години разговорът на демократичната общност в София беше защо загубихме, а сега темата е защо спечелихме с малко. Беше невъобразимо трудна тази кампания и може да се поздравим с това, че нашият кандидат надделя, каза депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, много известен като певеца Ицо Хазарта, по bTV.

Според него основният проблем е мижавият интерес към изборите - огромна част не гласуваха. Не разбират ли, че това е единственият начин, по който може да реагират, за да има промяна, риторично попита той.

Петров обясни как се занимава с изборите през последните две години и е успял да допринесе за резултата в София, Варна, Благоевград, Пазарджик. Допуснал съм грешка и слабост в Пловдив, Бургас, Русе и на други места. Помагах на хора, които познавам лично, на които вярвам и заставам зад тях. Ходех на местата, които те искаха да управляват.

Не толкова активен обаче е бил в социалните мрежи, където по думите му има над 300 хил. последователи. "Но фейсбук се превърна в нещо като обществена тоалетна от началото на 90-те и почти не го използвам. Проблемите, които се обсъждат там, нямат почти нищо общо с реалните проблеми на хората в България", каза Христо Петров.

Той обясни как много от хората определят избора си за кого да гласуват според това дали най-накрая ще имат вода или дали ще могат да си купят дърва за зимата. Във фейсбук, а и не само, не се коментират тези неща.

Депутатът очаква до края на тази година законът за осиновяванията, на който той е вносител със свои колеги, да бъде приет, като мине на второ четене в парламента. Според този закон осиновените ще имат право да знаят кои са истинските им родители.

#Ицо Хазарта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници