Тошко Йорданов и Радостин Василев се „захапаха" в Народно събрание

Тошко Йорданов и Радостин Василев се „захапаха" в Народно събрание
A A+ A++ A

Ако продължава да ме ядосва Тошко Йорданов, ще попадне в капана на ПП-ДБ. Това заяви независимият депутат Радостин Василев.

Ето как започна напрежението между двамата народни представители при редовното заседание на Народно събрание:

Депутатът Тошко Йорданов от ИТН се обърна към Радомир Чолаков от ГЕРБ. "Само заради репликата, че референдумите водят до разпад на политическата система, трябва да умрете от срам. Трябва да мислите преди да говорите", категорично заяви Йорданов.

И допълни, че разбира защо е против електронното гласуване. "Ако има електронно гласуване - да ви пази Господ! Щото онези българи в чужбина ще могат да гласуват, а младите ще гласуват от телефоните си и да ви пази Господ. Резултатът ви ще стане като на ПП-тата на онзи запис", заяви депутатът от ИТН.

Според него при 90% избирателна активност ДПС няма да присъстват в залата на Народното събрание. "400 000 гласа са на ръба на 4%. Ние не знаем реалното представителство, защото хората не гласуват", каза той.

Последва ответен удар от страна на Радостин Василев. "Г-н Тошко Йорданов, темата с прякото участие на гражданите е много чувствителна. Няма да подкрепя вашия законопроект, защото ги правят хора, които използваха един национален референдум, за да излъжат цяла България - това е истината. Законопроект в 46-ия парламент за мажоритарна система в два тура, за който Слави Трифонов ми продъни телефона и този на Ива Митева да не се гласува. Слави Трифонов каза да не гласуваме собствената си точка от референдума", каза Василев.

"1 лев държавна субсидия, връщахме ги два парламента, а сега си ги получавате всички. Дотам я докарахте от ИТН, че днес открито се молите на ГЕРБ за подкрепа на законопроект. До разпад на политическата система водят партии като "Има такъв народ", които имаха 2 място, 1 място, 5 място и правителство, разпаднало се правителство, заявено желание за подкрепа на правителство с ГЕРБ и сега най-голенмият им враг е ГЕРБ и Делян Пеевски", заяви независимият депутат.

#Тошко Йорданов #Тошко Йорданов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници