Шамара: Защо да ставам президент, като изкарвам повече от него?!

Шамара:  Защо да ставам президент, като изкарвам повече от него?!

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

За какво ми е да ставам президент на България? В Щатите като един „нормален“ убер-шофьор изкарвам повече пари от него?!, възкликна пред „България Днес“ устатият варненски рапър Мишо Шамара. Той направи коментара си, след като преди няколко дни колегата му Устата обяви, че именно Шамара е най-подходящ за президент, ако на страната ни трябва „такава“ медийна фигура за лидер.

Аз съм най-якият лидер, раждан някога на тази планета! Просто не съм имал възможността да попадна в подходящата ситуация, в която да го докажа“, измайтапи се Шамара и добави: „Но добре, че са майтапите, та да си кажем истината в очите! Ха ха! Не съм политик и не искам да се замесвам в тази свинщина! Освен това никой няма да избере човек, изпял парчето „Фенки, фенки“! Но ако това се случи - какви инструменти ще имам в ръцете си, с които мога да променя нещо?! Президентът всъщност не е лидерът на България. Той е една въшка, лидер няма!“, раздаде словесни шамари Шамара.

Според него държавата ни няма душа, защото: „Цари едно безвремие и нямаме елементарно разбиране за човещина. Щом аз, който съм един от най-неморалните хора на света, съм отвратен от липсата на елементарната емпатия, смятай! Но мръсните думи нямат нищо общо с морала - те са изразно средство и начин на комуникация и забавление“, реди речитативи Мишо.

В този ред на мисли певецът допълни, че приема казаното от Устата по негов адрес за съвсем добронамерено. Мишака дори изрази притеснение, че напоследък с музикалните си изяви Иван Динев, каквото е името на колегата му, се „подхлъзва по овчето стадо и тръгва в неправилна посока“. „Да се водиш по акъла на мейнстрийма е най-лесното. Но и най-опасното за теб като самостоятелна личност. Цял живот съм работил с тълпа, много добре знам как функционира тя и къде и кои са вредите ѝ. По мен са хвърляли камъни, чупили са шишета в главата ми... Защото тълпата не разсъждава. Тя е отделен организъм и всички в нея вървят в една посока“, убеден е Шамара.

P.S. Шамара може да бъде нашият Зеленски, каза Устата преди дни в интервю за „България Днес“


#Мишо Шамара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници