ЦСКА 1948 с първи дубъл над “Левски” след 1:0 в Бистрица

ЦСКА 1948 с първи дубъл над “Левски” след 1:0 в Бистрица
A A+ A++ A

Пред погледна на мажоритарния собственик на “Левски” Наско Сираков ЦСКА 1948 стигна до исторически първи дубъл над “сините”. Тимът, играещ в Бистрица, победи за втори път през сезона тима на Николай Костов с 1:0.

Единственият гол вкара Педриньо в 59-ата мин, който не остави никакви шансове на Пламен Андреев с далечен удар. В първия мач от кампанията пък ЦСКА 1948 стигна до успеха 2:1 на “Герена”.

Сираков бе заел място по трибуните на стадиона в Бистрица, заедно с изпълнителния директор на клуба Даниел Боримиров, но и това не помогна на “сините”. На 2 пъти пък гредата спаси домакините. Удари на Марин Петков срещнаха рамката на вратата на Даниел Наумов - по един път и в двете полувремена.

Както и в мача на “Герена” през лятото, “сините” имаха тотално надмощие, но си пролича липсата на контузения Уелтън, а също и на типичен централен нападател.

В края срещата пък юношата на “Левски” Антонио Вутов бе изгонен с директен червен картон за грубо влизане с бутоните в тялото на стража на “Левски” Пламен Андреев. Въпреки че имаха числено преимущество, играчите на Костов обаче така и не стигнаха до чисто голово положение.


“Сините” пък ще бъдат без успех далеч от дома поне 2 месеца. За последно “Левски” спечели като гост в края на септември, когато победиха 2:0 “Славия” в “Овча купел”. Следващият мач на столичани извън София е чак на 27 ноември, когато играят с “Локо” (Сф) в “Надежда”.

След загубата от ЦСКА 1948 се затвърди тенденцията, че дойдат ли октомври и ноември “Левски” изпада в тотална криза. И през тази, и през миналата година, точно в разгара на сезона, мечтите за титла на “сините” привършват. В последните си 6 мача “сините” имат само 1 успех - над “Черно море”. Загубите са 3, а равенствата - 2.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници