Корнелия Нинова: При този резултат няма как да ми се иска оставка

Корнелия Нинова: При този резултат няма как да ми се иска оставка
A A+ A++ A

При този резултат няма как да ми се иска оставката, но ще се намери някой, който да я поиска, защото виждам какви са внушенията на някои, че победите в страната не се дължат на ръководството на партията, каза лидерката на БСП Корнелия Нинова пред бТВ.

ГЕРБ са загубили 17% в сравнение с миналите изборите. ПП-ДБ губят 300 000 гласа в сравнение с миналите избори. „Възраждане“ губят 189 000 гласа. На фона на това резултатите на БСП са безспорен успех, защото ние повишаваме гласовете партията с 50 000 гласа“, посочи Нинова.

По думите й ГЕРБ и ПП загубили толкова много гласове заради безпринципната сглобка. Според нея резултатите на левицата се дължат на последователната политика на партията.

Нинова посочи, че и машинното, и хартиеното гласуване си имат минуси и плюсове. По думите й това, което ДАНС направила 48 часа преди изборите, било провокация. „Големите притеснения за злоупотреби с машините стоят“, подчерта тя.

Нинова коментира и вотът на недоверие, който е иницииран от БСП. По думите й лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов не искал да се внася вот по време на предизборната кампания. Тя посочи, че за момента имат подписите и на ИТН, чакат само Костадинов да се произнесе. Нинова бе категорична, че ще го внесат.

# Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници