Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски: Градът ще стане символ на новия живот

Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски: Градът ще стане символ на новия живот
A A+ A++ A

Новият кмет на Пазарджик - Петър Куленски, сюрпризиращо стопи огромната преднина на дългогодишния градоначалник - Тодор Попов. На балотажа младият Куленски от ПП-ДБ разби своя опонент и заслужено ще седне на стола му. Ет каква заявка даде за бъдещето на Пазарджик Петър Луленски:

Пазарджик е жив! Доказа, че може много! Доказа, че може повече!

Преди всичко искам да благодаря на семейството ми и в частност на моята съпруга за търпението и лишенията, на които бяха подложени.

Днес искам да отправя своята благодарност към всички хора, които застанаха до мен, които възприеха тази борба като лична мисия и не спряха в нито един момент. Енергията беше заразна и беше това, в което живяхме месеци наред, неуморно. И тази енергия искам да бъде споделена с всички пазарджиклии.

От днес започваме оздравителния процес на община Пазарджик – такава, каквато всички я заслужават. Това означава оздравителен процес и за всички нас, като общност – обединени и с нова, конструктивна посока.

Нека заедно, наистина заедно да превърнем Пазарджик в град, с който ние и цяла България да се гордеем. В един символ на новия живот!

#Пазарджик #Петър Куленски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници