Васил Терзиев предлага дебат на Ваня Григорова, но в екип от още двама души

Васил Терзиев предлага дебат на Ваня Григорова, но в екип от още двама души

НОВА

A A+ A++ A

Васил Терзиев и неговия щаб предлагат на кандидата на БСП Ваня Григорова едночасов дебат преди балотажа. Но с едно условие- в него да участват по още двама души от екипите им.

Предложението на Терзиев за формата на предизборния дебат е изпратено до национални и електронни медии с копие до щаба на Григорова. Ето как Терзиев вижда сценария на дебата, цитиран от Dir.bg:

Трима участници от екип - кандидат за кмет на София, избран член на СОС, кандидат или избран районен кмет (бел. ред: от ПП-ДБ избраните районни кметове са Трайчо Трайков и Димитър Божилов); продължителност до 60 минути; медии: БНТ, БНР, БТА, bTV, Нова ТВ, Дарик радио и бизнес издание с видео подкаст (сред адресатите е "Икономедия"); Време и дата на излъчване, място - според договорка между медиите.

"Вярвам, че един такъв дебат ще достигне до най-широка аудитория и ще даде възможност ние като участници да представим на зрителите визията за управление на бъдещия кмет, за работата му с общинския съвет и районните кметове, програмата за развитие на София. Този формат ще представи една пълна и последователна картина пред софиянци преди изборите", се казва в позицията на Терзиев.


#дебат #Васил Терзиев #Ваня Григорова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници