Не всички журналисти се провалиха! Най-красивата кметица у нас - Деси Терзиева, с рекорден вот в село Марково

Не всички журналисти се провалиха! Най-красивата кметица у нас - Деси Терзиева, с рекорден вот в село Марково
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Десислава Терзиева е избрана за кмет на село Марково, община Родопи. С безпрецедентно висок вот красивата бивша журналистка размазва своята конкурентка за поста и по този начин ще повтори мандата си в населеното място, което е популярно и като пловдивския Бевърли Хилс.

Чаровната екс телевизионна водеща събира внушителните 1345 гласа, а Кристина Атанасова е с едва 137. Така няма съмнение, че хората в Марково са доволни от управлението на Деси и нейния екип и им дават още 4 години, за да надградят постигнатото досега.

Успехът на Терзиева отсрамва журналистическата гилдия, която чутовно се провали на местния вот вчера. Припомняме, че в София бившия шеф на нюзрума в bTV Антон Хекимян дори не додрапа до балотаж, в Пловдив екс главният редактор на в-к "Марица" Руси Чернев се изложи яко и май няма и 2% вот, макар приказките, парите зад него и очакванията да бяха сериозни. В Стара Загора пък друга бивша тв водеща - Искра Михайлова, не съумя да иде на балотаж и остава в миманса.

На този фон Десислава Терзиева изпъква и сега остава да оправдае доверието, което й е гласувано. Със сигурност мъжката част от село Марково е избрала нейната кандидатура и заради безупречния външен вид, на който тя винаги държи и поддържа. Това, че си спази предизборните обещания в миналия мандат и бе близо до хората обаче е основното в невероятния изборен резултат, на който би завидял кмет, дори по бай Тошово време.

Прелестната Деси се прочу в национален мащаб, когато наскоро призова марковци и гостите на селото да избягват пикниците в района, защото майка-мечка с мечета броди наоколо. Тогава новината обиколи медиите, а явно думите й бяха чути, защото инциденти липсваха.

#избори #Десислава Терзиева #село Марково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници