Найденов: Вотът на недоверие е опит да се прикрие гафът на Доган

Найденов: Вотът на недоверие е опит да се прикрие гафът на Доган
Като повод за вота преди ден бе посочено недоволството срещу цялостната политика на кабинета „Борисов”. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С готвения вот на недоверие ДПС се опитват да отклонят вниманието от гафа на Ахмед Доган за Балканската война, заяви министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Готвеният нов вот на недоверие към правителството на премиера Бойко Борисов, чийто инициатор е партията на Ахмед Доган, всъщност е стягане на редиците в ДПС, посочи Найденов пред Би Ти Ви.

Като повод за вота преди ден бе посочено недоволството срещу цялостната политика на кабинета „Борисов”.

„Според мен се цели стягане на редиците и преди всичко отклоняване на вниманието от този голям гаф, който лидерът на тази партия направи в Казанлък. Наистина неочаквано е такова изказване за г-н Доган, но безспорно става въпрос за гаф”, обясни още той.

В случая министърът визира изказване на Ахмед Доган, направено преди няколко дни по повод казуса с освободителя на Кърджали – Васил Делов.

В коментар по темата лидерът на ДПС сравни Балканската война с „етническо прочистване” и „своеобразен възродителен процес”.

#вот на недоверие #ДПС #Ахмед Доган #Бойко Борисов #премиер #Мирослав Найденов #миистър на земеделието и храните #Казанлък #Кърджали #Васил Делов #Балканската война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"