Григор Димитров се похвали с нов прякор

Григор Димитров се похвали с нов прякор

инстаграм

A A+ A++ A

Григор Димитров май ще си има нов прякор. Най-добрият български тенисист години наред бе известен в спорта като Малкия Федерер (сравнение, което самият той не обича) заради приликата в стила на игра с този на швейцарската легенда.

Твърде възможно е съвсем скоро Димитров да бъде наричан Краля на подсечения удар. Бившият №3 в света е един от най-добрите изпълнители на бекхенд слайс в света, но в случая ситуацията е малко по-различна.

В социалните мрежи Григор показа новата си гривна, на която част от елементите образуват надписа Slicey. “Сега ще имам ли нов прякор?, попита Димитров, като възможните отговори са “да” и “не”.

От края на миналата седмица нашият тенисист е в един от любимите си градове. В първия кръг на турнира във Виена той ще играе с Лоренцо Музети.

Полуфиналистът в “Щатхале” от миналата година посети архитектурното чудо Erste Campus. Комплексът е централа на финансовия гигант Erste Group, чиято Erste Bank е главен спонсор на турнира в столицата на Австрия. Димитров се срещна с Щефан Дьорфлер.

В свободното си време финансовият директор на Erste обича да играе тенис и българската звезда му показа как да подобри техниката на ударите си на импровизиран корт.

#Григор Димитров #Григор Димиров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници