Петков от Пловдив: "Батальонът се строява" е вече стар хит и не е толкова актуален

Петков от Пловдив: "Батальонът се строява" е вече стар хит и не е толкова актуален

ФБ/Кирил Петков

A A+ A++ A

"Ако продължаваме да ковем реформи по начина, по който ги правим през последните 60 дни, се радвам, че ГЕРБ ги припознават. Но никой няма да ме строява пред никого." Това отсече съпредседателят на ПП Кирил Петков в Пловдив днес.

"Сега сме в предизборна кампания, но една песен – "Батальонът се строява", е вече стар хит и не е толкова актуален", каза още Петков. Реакцията му дойде по повод изявление на Бойко Борисов от Шумен днес. Там той каза, че ако не са били ГЕРБ и ДПС, "Продължаваме промяната" е нямало да успеят да приемат и 2 закона. И предупреди да не се правели на интересни на техен гръб иначе щели да ги строят пред тяхната стая.

„Радвам се, че ГЕРБ приемат успехите, които постигнахме, а реформите, за които се надявахме през последните 10 години, се случиха и с техните гласове“, добави Кирил Петков.

"Самите законопроекти бяха заложени в Плана за възстановяване и устойчивост от миналия редовен кабинет, сега заедно ги гласувахме. А че текстовете ги изчистихме заедно и те ги подкрепиха, това е неоспорим факт", допълни съпредседателят на ПП.

Той отбеляза, че много би се радвал през следващите две седмици да си говорят за идеи и за това как кандидатите биха решили проблемите на съответния град.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите