ВИДЕО Везенков за сефте почна титуляр за Кингс, тимът му падна от този на ЛеБрон

ВИДЕО Везенков за сефте почна титуляр за Кингс, тимът му падна от този на ЛеБрон
A A+ A++ A

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков изигра първия си мач като титуляр за Сакраменто Кингс. Това стана по време на предсезонната контрола срещу Лос Анджелис Лейкърс. „Кралете“ отстъпиха със 101:109. Срещата се игра в Анахайм, Калифорния.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ЕДНО ОТ ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА САШО ВЕЗЕНКОВ СРЕЩУ ЛЕЙКЪРС

Везенков беше част от стартовата петица, редом до големите звезди на отбора Домантас Сабонис и Де’Арън Фокс. Българският национал остана на терена 21:45 минути, като за това време се отличи със 7 точки, 3 борби и една асистенции.

Най-резултатен за Сакраменто стана Де’Арън Фокс, който наниза 18 точки, овладя три отскочили топки и направи пет асистенции. Домантас Сабонис блесна с дабъл-дабъл – 10 точки и 16 борби.

Ди’Анджело Ръсел от Лос Анджелис Лейкънс беше най-резултатен в двубоя – 21 точки. Той завърши и с три борби и осем асистенции. Гейб Винсънт добави 18 за "езерняците". Големитe звезди на тима от Ел Ей Леброн Джеймс и Антъни Дейвис не взеха участие в срещата, въпреки че бяха до своите съотборници в залата, но не се съблякоха по екип.

#Александър Везенков #НБА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници