ВИДЕО (18+) Бруталията на Хамас! Изнасилват до кръв непълнолетна, после я развеждат като панаирджийска мечка из Газа

ВИДЕО (18+) Бруталията на Хамас! Изнасилват до кръв непълнолетна, после я развеждат като панаирджийска мечка из Газа

Шани Лук - едно от отвлечените момичета, което се вижда на едно от видеата със зверствата

A A+ A++ A

Адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме" сподели на стената си във Фейсбук част от нечовешките бруталии, които извергите от Хамас вършат с невинни граждани на Израел. Иде реч за зверски изнасилвания на жени и малки момичета, за кланета на мирни хора, за неприемливи за човешкия мозък ужасии, които се случват днес, сега.

ЕТО ЧАСТ ОТ КОШМАРИТЕ, ПОДКРЕПЕНИ С ВИДЕО МАТЕРИАЛ:

„Бог е велик“, крещят мъжете. Терористи от Хамас. Показват пленено еврейско момиче. Тя е... на 14? 16? 18? Тя е млада. Ръцете й са вързани на гърба. Лицето й е белязано от удари. Тя плаче. Мъжете отново крещят „Аллаху Акбар“ и обръщат момичето. Панталоните й са окървавени. Панталоните й са много кървави там, където кървят брутално изнасилените момичета. Зяпаща тълпа също крещи „Аллаху Акбар“. Богобоязливите изнасилвачи влачат момичето в камион и потеглят.

"Аллаху Акбар". Пикап на Хамас кара победоносно през град Газа. На мястото за товарене ухилените свети воини представят голия труп на израелска жена. Тълпа ентусиазирано тича след бавно движещия се камион. „Аллаху Акбар“ реве тълпата.

"Аллаху Акбар". Терористи натъпкват еврейско семейство в задната част на камион заедно с вещите на семейството. Удрят вързаните по главите и се смеят. "Аллаху Акбар". Терористите откарват плячката си, хора и вещи.

"Аллаху Акбар". Млада еврейска двойка е отвлечена от около 20 терористи на Хамас. Подигравателен смях и викове „Аллаху Акбар“, преди мъжът да бъде прострелян в главата.

"Аллаху Акбар". Излъчва се видео на живо. Терористи се снимат как проникват в бункер в израелско село и убиват всички там. Те се смеят. Те крещят "Аллаху Акбар", докато разстрелват деца и старци с автомати.

„Аллаху Акбар“ крещи брадатият младеж. Той стои зад възрастна еврейка, която седи в инвалидна количка. Той показва знак „Победа“ над главата на ужасената старица.

В Берлин днес хора раздават сладкиши, за да отпразнуват тези велики дела за своя велик Бог.

Не искам да говоря с тези хора, не искам да преговарям, не искам да общувам по какъвто и да било начин. Надявам се, че това ще ги спре да направят някога отново това, което направиха и продължават да правят днес. И че с последния си дъх разбират, че там, отвъд жалкото им съществуване на убийци, мъчители и изнасилвачи, няма нищо друго освен вечен мрак.

Не ме интересува дали това те провокира. Не ме интересува, че Facebook може да ме блокира. Това наистина се случва в момента."

Thomas Osten Sacken

Не мога да споделя директно видеото тук, защото ще бъда блокиран.

Но ще оставя линк към статия в коментарите, в която видеото е публикувано. Правя го за онези, които ще кажат, че историята е фалшива.

ЛИНК (18+) ТУК - Първото и второто видеа са от гореописаните ужасии.

#"Хамас" #Хамас #Ивицата Газа #Израел #Палестина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници