Пиян психопат сготви приятел по чашка на супа, направи и картофена яхния с човешко месо

Пиян психопат сготви приятел по чашка на супа, направи и картофена яхния с човешко месо

lobsterhouse.ru

A A+ A++ A

Брутална история като от филм на ужасите се разигра след лют запой. Жител на Ленинградска област предаде на полицията брат си, когото завари да приготвя супа от части от човешко тяло.

Според 78.ru обаждането до полицията е дошло от района на град Приозерск. Мъжът съобщил, че брат му в момента разчленява човешко тяло в апартамента си в село Мичуринское.

Служителите на реда, отзовали се на мястото на престъплението, лично се убедили в твърденията на жалбоподателя - на печката къкрила тенджера с човешки бульон, а в тава били подредени части от човешко тяло, гарнирани с картофи. Собственикът на апартамента е 54-годишен безработен мъж, който бил мъртво пиян.

Според разследването жертвата на убийството е приятел на „готвача“, който дошъл да го посети и двамата се отдали на запой до припадък. Докато се наливали с алкохол, възникнала свада. Домакинът убил госта, а след това решил да разчлени тялото и да прикрие деянието, като изяде останките на жертвата.

На местопрестъплението са открити два ножа. Образувано е наказателно дело. Пияният психар е настанен в център за временно задържане, пише "Телеграф".

Снимката е илюстративна

#Русия #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници