Самоубийството на Цветелин с връзка за маратонка в ареста ще донесе куп последствия

Самоубийството на Цветелин с връзка за маратонка в ареста ще донесе куп последствия
A A+ A++ A

Самоубийството на Цветелин Цеков с връзка за маратонка в ареста е сериозен инцидент, каза пред журналисти директорът на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ главен комисар Ивайло Йорданов. Той посочи, че по случая, освен разследване, тече и дисциплинарна проверка.

Йорданов допълни, че в ареста в Сандански има констатирани предишни нарушения, но те нямат връзка със случая.

Цветелин Цеков, който бе в ареста в Благоевград, се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца. Това бе установено вчера в 15:40 часа, при извършване на рутинна проверка на помещението за задържане.

Във вторник мъжът, който е от Лом, пристигнал с такси пред къщата на бившата си изгора. След поредната разправия, ядосан, извадил незаконен пистолет и прострелял баща й.

Както бе съобщено, двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял опонента си в ръката, Цветелин се барикадира в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет.

Двамата нямали деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше случващото се на живо в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че освен двете жени, на втория етаж с белезници е закопчан и трети заложник. По думите на извършителя той бил техен съсед.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград му повдигна обвинения за извършени четири престъпления – опит за умишлено убийство, лишаване от свобода в условията на домашно насилие, закана с убийство в условията на домашно насилие и за хулиганство.

#самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници