Звезда от MTV почина заради усложнения от пластичните си операции на задните части

Звезда от MTV почина заради усложнения от пластичните си операции на задните части
A A+ A++ A

Звездата на MTV Джаки О е починала от усложнения след козметична процедура, става ясно от доклада от аутопсията. О, която е известна и като Джаклин Смит, умира ден след като си е направила операция за "увеличаване на седалището" във Флорида, според доклада на съдебния лекар.Майката на три деца е била част от Wild 'N Out - американска импровизационна игра със скечове и рап битки, създадена и водена от Ник Канън в продължение на пет сезона. В доклада се казва, че тя е пътувала до Флорида от Джорджия за операцията. Според Американското дружество на пластичните хирурзи процедурата се използва за "подобряване на контура, размера и формата на задните части".

Това се постига чрез присаждане на мазнини, което представлява преместване на мазнини от друга част на тялото, или силиконови импланти - а понякога и чрез комбинация от двете техники.Рисковете, свързани с операцията, изброени на уебсайта на Американското дружество на пластичните хирурзи, включват кървене, дълбока венозна тромбоза, сърдечни и белодробни усложнения. В доклада от аутопсията се казва още, че О е оперирана на 30 май и са ѝ предписани антибиотик, болкоуспокояващо и медикамент против гадене. През нощта на 31 май О "започва да чувства, че главата ѝ гори". Леля ѝ, която пътувала с нея, се свързала със службите за спешна помощ и О била откарана в безпомощно състояние в болница "Флорида Мърси", пише съдебният лекар.

Тя е обявена за мъртва в болницата същата вечер. В доклада на съдебния лекар се посочва, че в момента на смъртта си тя е била на 33 години, но според тогавашните съобщения е била на 32 години, а 33-ият ѝ рожден ден е бил чак през ноември. О е имала връзка с комика и рапъра Ди Си Йънг Флай, който също участва в "Wild N' Out".

Двойката има три общи малки деца: Нова, Нала и Принс. Wild 'N Out публикуваха съобщение за смъртта на O през юни, като заявиха, че нейното "влияние ще бъде завинаги ценено и пропуснато" в изявление, приписвано на говорител на BET Media Group, пише още vesti.bg. "Джаки О беше любящ приятел и обичан колега на актьорския състав на Wild 'N Out през всичките пет сезона. По-важното е, че тя беше невероятна майка на три прекрасни деца".

#пластична хирургия #пластични операции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници