Нинова: Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП

Нинова: Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП
A A+ A++ A

Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП и днес се избиха кой да вземе повече пари - лично и чрез фирми. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова. И допълни, че "ПП са влезли във властта благодарение на президента Радев".

"Ако някой е имал съмнения какво държи сгобката до днес, то вече трябва да прогледне. Това е разпределянето на порциите на властта и кражбата на обществени пари. ПВУ, за който проглушиха ушите на целия свят, за тях не е средство за модернизация на България, а е средство за лично забогатяване и облагодетелстване на фирми", каза тя.

И продължи: "Виждате скандала между управляващите две партии за това, че ПП са написали в ПВУ свой кръг от фирми, които да получат големия пай от парите. Естествено другият партньор се възпротивява на това. Но да кажем, че не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава".

Според нея от ГЕРБ са направили имитация на критика към ПП-ДБ, а в залата всичко се решава от ГЕРБ.

Нинова категорично заяви, че трите приоритета, които "сглобката" си е поставила, са пълен провал. "Шенген - никакъв напредък. Еврозоната е отложена за 2025 година. ПВУ сме загубили вече пари, защото те се бият кой да вземе повече пари", съобщи лидерът на БСП.

# Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници