След ретроградния Меркурий на Борисов >> Биков: 7 е божествено число

След ретроградния Меркурий на Борисов >> Биков: 7 е божествено число

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

"Ние винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение, има значение нашите членове и симпатизанти във всички населени места, на които разчитаме за категорична победа на тези избори, която да сложи край на тази политическа нестабилност, в която живяхме в последните три години". Това коментира народният представител Тома Биков след като жребият в ЦИК определи ГЕРБ да са под номер 7 в интегралната бюлетина. Все пак на въпрос с какво свързва седмицата, той отвърна: „С Бог, това е божественото число и се надяваме, че е за добро. Но ако разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори“. Той надява да се сложи край на политическата нестабилност и подчерта, че ако се разчита само на числото, няма как да се спечелят избори.

Биков изрази надежда, че ГЕРБ ще опровергае всички слухове за договорки покрай местния вот.

„Нашите структури в София са в пълна мобилизация. За нас София е цел, но не самоцел - защото знаем, че в София, ако няма кмет на ГЕРБ, може да се повтори това злополучно управление, на което ставаме свидетели вече 3 години. Няма да допуснем София да става поле на експерименти", отсече той. И увери, че ГЕРБ стои зад Антон Хекимян. На въпрос защо Бойко Борисов не се появява с кандидата им за кмет на столицата, той отговори: „Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички кандидати, с които може".

"Ние имаме кандидати във всички общини в страната, в селата. Най-вероятно няма да може с всички да се появи, но с Антон Хекимян със сигурност ще се появи, защото това е най-големият град. Подкрепяме категорично Антон Хекимян и вярваме, че ще спечели“, увери Биков.

Депутатът посочи, че ГЕРБ никога не са се оправдавали нито с избирателите, нито с МВР ако не печелят. Търсим в себе си ако сме направили някакви грешки, дай Боже, че сме намерили правилния път. Сигурен съм, че ще победим сериозно", каза той, цитиран от "24 часа".


#Тома Биков - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници