Синът на Тръмп обяви смъртта на татко си, но враговете му да не бързат да ликуват

Синът на Тръмп обяви смъртта на татко си, но враговете му да не бързат да ликуват
A A+ A++ A

Акаунтът на Доналд Тръмп-младши в Twitter беше хакнат в сряда сутринта, 20 септември, и залят с поредица от странни публикации. „С прискърбие съобщавам, че баща ми Доналд Тръмп почина. Ще се кандидатирам за президент през 2024 г.“, гласи първата публикация в социалната мрежа X, известна преди като Twitter.

Освен това хакерът от акаунта на сина на Тръмп направи още няколко публикации за Северна Корея и изпълнителния директор на X Илон Мъск, съобщава Daily Mail.

Няколко други туита съдържаха ругатни.

Прессекретарят на най-големия син на бившия президент Доналд Тръмп, Андрю Сурабиан, каза в собствения си туит, че публикациите са резултат от хакване.

По-малко от половин час след публикуването на публикациите, хакерът е разкрит и Тръмп-младши си връща контрола над акаунта си, като изтрива публикациите.

„Не искам Доналд Тръмп-младши да си върне акаунта – всичко е твърде забавно“, пошегуваха се по негов адрес братът и средният син на Тръмп Ерик Тръмп.

Припомняме, че на 13 май синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп публикува снимка в своя Instagram, на която е изобразен президентът на Украйна Володимир Зеленски по бански.

На фона на колажа има и снимка на президента на САЩ Джо Байдън с доларови банкноти. По този начин Тръмп младши разкритикува решението на Белия дом да изпрати 40 милиарда долара на Украйна в момент, когато страната изпитва недостиг на бебешка храна.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници