Борисов държи ПП-ДБ в напрежение: ГЕРБ обяви кандидати за районите, но не и кого ще изправи срещу Терзиев

Борисов държи ПП-ДБ в напрежение: ГЕРБ обяви кандидати за районите, но не и кого ще изправи срещу Терзиев
A A+ A++ A

И в неделя лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи да държи ПП-ДБ и цяла София в напрежение. И въпреки очакванията, че в деня на столицата ще обяви кандидат за кмет, който ще опита да спечели местните избори, не го направи.

До час очаквам ГЕРБ да издигнат кандидата си, обяви сутринта кандидатът на ПП-ДБ Васил Терзиев. Това обаче не се случи дори при регистрацията на ГЕРБ в общинската комисия в София. Там дойдоха всичките 24 кандидата, които бяха представени от председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Депутатката от ГЕРБ-СДС Евгения Алексиева например ще е кандидат за районен кмет на местните избори на 29 октомври.

30 минути по-рано документите си внесоха и от обединението на ПП, ДБ и "Спаси София", като на влизане Васил Терзиев обяви, че чака да чуе името на най-големия си конкурент до час. Това обаче не се случи, а Георгиев обеща името да стане ясно "до дни".

Сред кандидатите са има опитни районни кметове - Младен Младенов на "Връбница", Иван Божилов на "Илинден", Ивайло Цеков на "Искър".

В битката влизат още училищният директор Диян Стаматов, който досега оглавяваше групата им в СОС, и певицата Йоанна Драгнева, която бе общински съветник, пише "24 часа".


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници