Иво Мирчев попиля "пилонджията" Румен Радев с пост във Фейса

Иво Мирчев попиля "пилонджията" Румен Радев с пост във Фейса
A A+ A++ A

Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев атакува мощно президента Румен Радев с пост във Фейсбук:

Имам лоша новина за президента Радев и тя е, че колкото и пилона със знамето да открие тържествено, това няма да промени впечатлението, че цялата му политика работи срещу българския интерес. Флаговете са хубаво нещо, когато зад тях стоят реални действия, които градят бъдеще и събират, а не разделят хората.

Когато си пречил на обновлението на българската армия, ако ще сто пилона да откриеш после, все тая. Когато наречеш черното - бяло и обвиниш нападната страна, че настоява да се защити от агресора си, това не е ли всъщност срам за знамето, под което стоиш? Когато говориш за това, че България ще пребъде, а правиш всичко възможно да разделяш българите и да ги настройваш едни срещу други, какво бъдеще създаваш?

Българското знаме във всички сражения, в които е участвало, е било символ на храброст, чест и достойнство. За да се превърне в такъв символ, носещите го са показвали храброст, чест и достойнство, ден след ден, в битките и извън тях. Държали са се като европейците, каквито сме, не като васали на Русия. Днес, когато гледаме как един президент се опитва всячески да откъсне България от Европа и да я тласне назад и в посока Кремъл, в това няма нито храброст, нито чест, нито достойнство. Има раболепие, каквото знамето ни не заслужава.

#Ивайло Мирчев #Ивайло Мирчев - ДБ # Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници